INSCHRIJVINGEN

Wat leuk dat je kiest voor onze school! Wij kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen!

 

Inschrijven kan via onderstaand formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Beste ouders,


Vaak lees je op een geboortekaartje de tekst: “Je hebt twee kleine handen, geef er ons elk één. Dan zullen we je leiden tot je zegt: nu kan ik het alleen.”
Wij als school willen ook jullie en jullie kind(eren), bij de hand nemen en leiden door de jaren van de basisschool, vanuit de christelijke inspiratie waarop onze school gestoeld is. We willen jullie alvast hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie geven aan onze school.


Wat je aandacht geeft groeit, zegt men wel eens. Wij hopen dan ook dat jullie je kind(eren) aanmoedigen om te groeien: in leren EN in leven op school. Een school is een plaats om te leren, maar nog meer om te leven. Je leert er immers door er te leven.
We willen jullie kinderen dan ook alle kansen bieden om te groeien. Maar daarvoor hebben wij, directie, leerkrachtenteam en ondersteunend personeel, jullie nodig. Pas wanneer er op een constructieve en open manier samengewerkt wordt, krijgt men groeikansen.


Daarom biedt de school je bijgaande schoolgids aan. Hierin kan je uitgebreide informatie vinden over de school en haar organisatie tijdens het schooljaar. Moesten er toch nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om onze school te contacteren.


Namens het voltallige leerkrachtenteam, ondersteunend personeel en mezelf wens ik jullie van harte welkom op onze school!

Sophie Smeyers,

directeur